Welkom

bij Psychologenpraktijk Westerduin

 

"Sterk in kwetsbaarheid"

 

Generalistische Basis GGZ voor kinderen, jongeren & volwassenen

 

De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum 'de Heelkom' en biedt psychologische hulp aan kinderen, jeugd en volwassenen (Generalistische Basis GGZ).

 

Binnen de praktijk wordt persoonlijk en professioneel gewerkt aan het oplossen van problemen: kortdurend, concreet en doelgericht.

De praktijk werkt, indien gewenst, nauw samen met huisartsen en andere zorgdisciplines. Op deze site kunt u informatie vinden over onze werkwijze en behandelingen.

 

De praktijk heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en contracten met de gemeenten in de regio Barneveld (Foodvalley).

 

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden?

Bel 06-83327328 en spreek de voicemail in, of mail info@psychologenpraktijkwesterduin.nl. We proberen binnen 24 uur terug te bellen. U kunt ook het contactformulier invullen; dit formulier vindt u onder het tabblad 'aanmelden'.

Voor meer informatie over Gezondheidscentrum 'De Heelkom' gaat u naar www.heelkom.nl.

 

Kwaliteitsstatuut

Vanaf 1 januari 2017 moet elke zorgaanbieder van generalistische basis GGZ een kwaliteitsstatuut hebben wat is geregistreerd bij Zorginstituut Nederland. 

Ons kwaliteitsstatuut kunt u vinden onder het tabblad FAQ van deze website.

 

Geen budget meer voor Menzis verzekerden (01-07-2018)

Tot onze spijt kunnen we geen nieuwe Menzis verzekerden in behandeling nemen ivm overschrijding van het budget wat ons door Menzis is toegekend voor 2018.

Menzis adviseert het volgende: Als uw budgetplafond in 2018 eerder is bereikt dan het einde van het contractjaar, verwijst u uw cliënten door naar de Menzis Zorgadviseur op telefoonnummer 088-222 42 42. De Menzis Zorgadviseur zal deze verzekerde helpen bij het vinden van een andere geschikte zorgaanbieder in de regio met nog wel (financiële) ruimte.

 

Menzis maakt een uitzondering voor verzekerden met een Menzis Basis Vrij -restitutiepolis. Clienten met een Basis Vrij restitutie verzekering kunnen we wel in zorg  blijven nemen. 

 


Privacystatement

Ons privacystatement in het kader van de wet AVG vindt u hier.

 

Wachttijd 

De wachttijd is op dit moment ongeveer 12 weken  (update 2november 2018).

 

U kunt ook kijken op www.vppe.nl voor het aanbod van psychologen/psychotherapeuten in de regio Eemland.

 


                De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

                                                           van 8.00 uur tot 17.00 uur.

                                                     's Avonds is de praktijk gesloten.